Zünd snijmachine operator

Hou jij ervan om met je handen bezig te zijn en kwaliteitsproducten te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons team zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor één van onze Zünd snijmachines, maar zal je ook ingezet worden op andere plekken binnen de afdeling nabewerking.

Functieprofiel:

  • Je hebt minimaal één jaar ervaring met het besturen en onderhouden van een Zünd machine. Ervaring met andere activiteiten in de nabewerking, is een pré.
  • Je houdt ervan om met je handen bezig te zijn.
  • Je bent leergierig en staat open voor het leren van verschillende werkzaamheden.
  • Je bent secuur en hebt oog voor detail. De kwaliteit van het werk vind je heel belangrijk.
  • Je hebt een enthousiaste instelling en geen 9-tot-5-mentaliteit.
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Functie omschrijving:

In de functie van Zünd operator hou je je dagelijks bezig met het snijden, frezen en rillen van allerlei verschillende materialen in de meest uiteenlopende vormen en formaten. Producties lopen uiteen van doosjes tot spandoeken en van het frezen van panelen tot het snijden van stickertjes. Meestal ben jij de laatste in het productieproces, dus het is belangrijk dat je secuur te werk gaat. Je bent verantwoordelijk voor de laatste kwaliteitscontrole binnen de productie.

Dagelijks werk je in teamverband met de andere medewerkers in de nabewerking. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s van de printafdeling. Binnen de afdeling nabewerking kan je ook ingezet worden bij andere werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afwerken van spandoeken, het inhangen van roll-up banners of het verpakken en verzendklaar maken van orders.

Je wordt ingewerkt door jouw directe collega’s en leert om je binnen onze productie te ontwikkelen tot creatieve duizendpoot! We bieden je een leuke en uitdagende job, een informele sfeer en een aantrekkelijk salaris.

Geïnteresseerd geraakt? Stuur jouw CV en een korte motivatie naar beau@creativecolors.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en wie weet zien we je bij ons in Zoetermeer.