Overige montages

Naast de folie applicaties en de frame montages zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende soorten montage mogelijk.

Overige montages

Naast de folie applicaties en de frame montages zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende soorten montage mogelijk. Een goed voorbeeld hiervan is het bekleden van wanden met Airtex. Airtex is geen folie waardoor deze buiten de folie applicatie valt. Onze monteurs hebben reeds vele jaren ervaring met het aanbrengen van Airtex op hele grote oppervlakken. Een ander voorbeeld is het monteren van panelen. Wanneer u hele grote panelen (tot 2 x 3 meter) bij ons besteld, kan het soms lastig zijn om deze zelf te monteren. Ook dit zou u over kunnen laten aan onze monteurs. Kortom, buiten de standaard montageklussen zoals folie applicatie en frame montage, zijn er nog talloze andere soorten montage mogelijk verzorgd door CreativeColors. Wij helpen u graag verder met advies op maat.

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150