Billboards

Billboards zijn reclame-uitingen op papier van ongeveer 3,30 bij 2,40 meter. De billboards worden vaak op strategisch gekozen plekken gehangen zoals drukke kruispunten en snelwegen.

Billboards

Posters zijn al tijden niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het medium bereikt grote aantallen mensen en werkt dus heel effectief. Posters zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten. Tevens kunt u kiezen uit 150 grs. halfmat wit papier en blueback papier. Blueback wordt vaak gebruikt bij billboards, omdat deze vaak over de resten van oudere posters geplakt worden. De blauwe rug van het papier zorgt ervoor dat kleurverschillen in de achtergrond niet zichtbaar zijn door de poster heen.

Billboards zijn reclame-uitingen op papier van ongeveer 3,30 bij 2,40 meter. De billboards worden vaak op strategisch gekozen plekken gehangen zoals drukke kruispunten en snelwegen. Dit zorgt ervoor dat billboards uiterst effectieve reclamemiddelen zijn. CreativeColors heeft reeds vele jaren ervaring met het printen van billboards. Billboards worden vrijwel altijd op blueback geprint om kleurverschillen (als gevolg van kleurverschillen in de ondergrond) te voorkomen. Billboards worden op een onverlichte ondergrond geplakt.

Voor de opmaak van billboard posters hebben wij opmaakstramienen ontwikkeld. Benieuwd naar de verschillende opmaakstramienen?

Opmaakstramienen

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150