Frontlit doeken

Frontlit bisonyl is het meest gebruikte materiaal als het gaat om de productie van spandoeken, dankzij de scherpe prijs en de goede kwaliteit.

Frontlit doeken

Een spandoek is een voordelig en zeer effectief middel om uw bedrijf, evenement of merk te promoten. In het straatbeeld zijn ze dan ook niet meer weg te denken. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen zoals zomen, ringen, zomen én ringen of een tunnel. Tevens kunt u kiezen uit verschillende materialen voor uw spandoek. CreativeColors print spandoeken tot maar liefst 5 meter breed.

Frontlit bisonyl is het meest gebruikte materiaal als het gaat om de productie van spandoeken, dankzij de scherpe prijs en de goede kwaliteit. Het PVC-doek van 510 gr/m² is zeer stevig en op talloze manieren te gebruiken. Frontlit bisonyl is zowel binnen als buiten bruikbaar door de hoge treksterkte en weersbestendigheid. Tevens is het materiaal voorzien van een B1-brandcertificaat.

Naast spandoeken levert CreativeColors ook spandoekframes. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Naar spandoekframes

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150