Freesletters

Een originele manier om een boodschap over te laten komen, is het gebruik van freesletters. Freesletters kunnen zowel binnen als buiten (gevelletters) toegepast worden.

Freesletters

Een originele manier om een boodschap over te laten komen, is het gebruik van freesletters. Freesletters kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. U kunt hierbij denken aan 3D letters voorzien van een standaard, welke makkelijk binnen neer te zetten zijn. Een ander voorbeeld van freesletters is gevelbelettering. Freesletters en gevelletters kunnen gemaakt worden van talloze materialen. Vaak wordt gekozen voor Forex, omdat dit een lichtgewicht doch stevig materiaal is. In dikte varieert dit materiaal van 1 tot en met 10 mm. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor wit Dibond (aluminium), brushed Dibond (aluminium) of plexiglas. Tevens kunnen de freesletters full colour beprint worden om zo de freesletters iets extra’s mee te geven.

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150