Airtex

Wanneer je denkt aan wandbekleding, denk dan aan Airtex.
Fotobehang met een luxueuze uitstraling, de ideale wanddecoratie.

Airtex wanddecoratie

Airtex

Wanneer je denkt aan wandbekleding, denk dan aan Airtex!

Airtex is een fijngeweven polyester voorzien van een PVC toplaag. De fijne structuur van het materiaal zorgt voor haarscherpe afbeeldingen. Het materiaal wordt vaak gebruikt als naadloos behang.

CreativeColors kan het materiaal beprinten tot een formaat van 5 x 50 meter. Hierdoor hoeft u niet meer aan de slag met banen behang, maar kan de Airtex print in 1 deel op de muur. Voordelen van Airtex zijn dat het krasvast is, het is uv-licht bestendig en het is makkelijk schoon te houden met een vochtige doek en een sopje. Tevens is het materiaal heel stevig waardoor het niet scheurt of kreukt, werkt het brandvertragend en is het waterafstotend.

Naast het gebruik als muurdecoratie, wordt Airtex ook vaak gebruikt in roll-up banners. De luxueuze uitstraling van het materiaal, maakt uw roll-up banner nog net wat chiquer. Wilt u meer informatie over onze roll-up banners?

Naar roll up banners

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150