Plexiglas

Plexiglas kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zoals plafondhangers, naambordjes, maar ook als decoratiemateriaal binnen uw huis of bedrijf.

Plexiglas

Plexiglas, ook wel bekend als Perspex of Acrylaat, kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Zo kunt u er plafondhangers en naambordjes van maken, maar het kan ook gebruikt worden als decoratiemateriaal binnen uw huis of bedrijf. Kies ervoor om de borden zonder dekwit te printen voor een meer transparante look of een print in spiegelbeeld op de achterzijde met dekwit om uw full colour print volledig tot zijn recht te laten komen. De borden kunnen in vrijwel elke vorm gesneden worden en kunnen worden voorzien van boorgaten. Tevens kunnen we de achterzijde van de borden beplakken met witte folie voor het verlijmen van ophangsystemen. Plexiglas is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik.

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150