Posters

Naast abri posters, (verlichte) billboards en XXL formaten zijn er nog veel meer verschillende formaten posters verkrijgbaar.

Posters

Posters zijn al tijden niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het medium bereikt grote aantallen mensen en werkt dus heel effectief. Posters zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten. Tevens kunt u kiezen uit 150 grs. halfmat wit papier en blueback papier. Blueback wordt vaak gebruikt bij billboards, omdat deze vaak over de resten van oudere posters geplakt worden. De blauwe rug van het papier zorgt ervoor dat kleurverschillen in de achtergrond niet zichtbaar zijn door de poster heen.

Naast abri posters, (verlichte) billboards en XXL formaten zijn er nog veel meer verschillende formaten posters verkrijgbaar. Denk hierbij aan A0- tot en met A4-formaten en B0- tot en met B2-formaten.

Voor de opmaak van A0 posters hebben wij opmaakstramienen ontwikkeld. Benieuwd naar de verschillende opmaakstramienen?

Opmaakstramienen

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150