Verlicht peesdoek

Peesdoeken zijn mooie en toch praktische items. Een peesdoek is een doek met rondom een siliconen pees aangenaaid.

verlicht peesdoek

Verlicht peesdoek

Peesdoeken zijn mooie en toch praktische items. Een peesdoek is een doek met rondom een siliconen pees aangenaaid. Deze pees zorgt ervoor dat het doek makkelijk te spannen is op een peesframe. Het spannen van een doek op een peesframe is niet permanent. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een canvasdoek, kunt u het peesdoek makkelijk van het frame af halen en deze er later weer op spannen. Peesdoeken worden vaak als POS-materiaal gebruikt, omdat er makkelijk en snel geswitcht kan worden tussen verschillende doeken met daarop verschillende promoties en producten.

Naast onze onverlichte peesdoeken, produceren wij ook verlichte peesdoeken. Verlichte peesdoeken worden gemaakt van het materiaal Lighttex, een mooi diffuus textiel. Dit materiaal wordt speciaal gemaakt voor verlichting vanaf de achterkant. Een speciale coating op het materiaal zorgt ervoor dat er niet door het doek heen gekeken kan worden in tegenstelling tot het materiaal van de onverlichte peesdoeken. Voor de verlichte peesdoeken zijn verlichte frames bij ons verkrijgbaar. Deze peesframes zijn voorzien van LED verlichting.

Naast een verlicht peesdoek tevens geïnteresseerd in een peesframe?

Naar peesframes

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150