Verlicht peesdoek 2018-07-02T09:19:32+00:00

Verlicht peesdoek

Peesdoeken zijn mooie en toch praktische items. Een peesdoek is een doek met rondom een siliconen pees aangenaaid.

Verlicht peesdoek

Peesdoeken zijn mooie en toch praktische items. Een peesdoek is een doek met rondom een siliconen pees aangenaaid. Deze pees zorgt ervoor dat het doek makkelijk te spannen is op een peesframe. Het spannen van een doek op een peesframe is niet permanent. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een canvasdoek, kunt u het peesdoek makkelijk van het frame af halen en deze er later weer op spannen. Peesdoeken worden vaak als POS-materiaal gebruikt, omdat er makkelijk en snel geswitcht kan worden tussen verschillende doeken met daarop verschillende promoties en producten.

Naast onze standaard peesdoeken, hebben wij ook verlichte peesdoeken. Verlichte peesdoeken worden gemaakt van het materiaal Lighttex. Dit materiaal wordt speciaal gemaakt voor verlichting van achter. Een speciale coating op het materiaal zorgt ervoor dat er niet door het doek heen gekeken kan worden in tegenstelling tot het materiaal van de standaard peesdoeken.  Voor de verlichte peesdoeken zijn aparte frames bij ons te verkrijgen. Deze peesframes zijn voorzien van LED-verlichting.

Naast een verlicht peesdoek tevens geïnteresseerd in een peesframe?

Naar peesframes

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150