Autobestickering

Uw bedrijfswagens worden uw rijdende visitekaartjes door middel van de autobestickering door CreativeColors.

Autobestickering

Uw bedrijfswagens worden uw rijdende visitekaartjes door middel van de autobestickering door CreativeColors. Van eenvoudige stickers tot de volledige wrapping van uw auto en van personenauto’s tot bedrijfsbussen en aanhangers. U kunt ervoor kiezen om zelf bestanden aan te leveren, maar u kunt uw autobestickering ook door ons laten ontwerpen. We maken gebruik van witte en transparante polymere folie en laminaat, castfolie- en laminaat en one-way vision folie en laminaat. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u wel graag reclame maken met uw wagenpark, maar geen stickers op uw auto? Dan zijn magneten iets voor u. Magneten met een dikte van 0,9 mm zijn uitermate geschikt voor het gebruik op auto’s en kunnen makkelijk aangebracht en verwijderd worden wanneer u maar wilt.
Meer informatie?

Naar magneten

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150