Abri poster

De benaming ‘abri poster’ is een formele benaming voor de posters in bushokjes. De posters in bushokjes hebben namelijk vrijwel altijd dezelfde afmetingen.

Abri poster

Posters zijn al tijden niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het medium bereikt grote aantallen mensen en werkt dus heel effectief. Posters zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten. Tevens kunt u kiezen uit 150 grs. halfmat wit papier en blueback papier. Blueback wordt vaak gebruikt bij billboards, omdat deze vaak over de resten van oudere posters geplakt worden. De blauwe rug van het papier zorgt ervoor dat kleurverschillen in de achtergrond niet zichtbaar zijn door de poster heen.

De benaming ‘abri poster’ is een formele benaming voor de posters in bushokjes. De posters in bushokjes hebben namelijk vrijwel altijd dezelfde afmetingen. De benaming ‘mupi’ wordt ook vaak gebruikt voor deze afmetingen. Dag en nacht staan de printers van CreativeColors te draaien om aan de grote vraag naar abri posters te kunnen voldoen. CreativeColors levert abri’s snel en altijd tegen scherpe prijzen.

Voor de opmaak van abri posters hebben wij opmaakstramienen ontwikkeld. Benieuwd naar de verschillende opmaakstramienen?

Naar opmaakstramienen

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150