Digiflor

Een goed alternatief voor vloerstickers, is Digiflor. Digiflor is een vloervinyl zonder lijmlaag wat belopen kan worden door een medium aantal personen.

Digiflor

Een goed alternatief voor vloerstickers, is Digiflor. Digiflor is een vloervinyl zonder lijmlaag wat belopen kan worden door een medium aantal personen. Over het algemeen wordt Digiflor vaak gebruikt bij tijdelijke evenementen zoals beurzen, tentoonstellingen en modeshows.

Het materiaal is slijtvast en antislip. Tevens is het materiaal brandwerend en comfortabel om overheen te lopen. Het kan opgerold en uitgerold worden op locatie waardoor het materiaal makkelijk mee te nemen en te verplaatsen is. Dit maakt Digiflor uitermate geschikt voor tijdelijke toepassing zoals in een beursstand.

Digiflor is geschikt voor vrijwel elk hard en glad oppervlak, denk bijvoorbeeld aan beton, hout en vinyl. Voor het plaatsen van Digiflor is over het algemeen geen speciaal gereedschap nodig, maar bij grote vlakken wordt aangeraden de randen aan de grond te bevestigen met dubbelzijdig tape.

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150