Print operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek en wil je jouw werk terug zien door heel Nederland en ver daarbuiten? Mooi! Wij zijn op zoek naar een printoperator. Binnen ons team zal je aan de slag gaan voor de mooiste merken met een afwisselend en uitdagend orderpakket.

Functieprofiel:

– Je hebt minimaal één jaar ervaring met grootformaat digitaal printen. Printen op zowel rolprinters als flatbed printers, is een pré.
– Je bent een echte teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig aan de slag.
– Je bent secuur en hebt oog voor detail. De kwaliteit van het werk vind je heel belangrijk.
– Je stelt je flexibel op en bent leergierig. Naast het werk als printoperator kun/wil je ingezet worden op andere afdelingen wanneer nodig.
– Je hebt een enthousiaste instelling en geen 9-tot-5-mentaliteit.
– Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Functie omschrijving:

In de functie van printoperator hou jij je dagelijks bezig met het printen van diverse materialen op onze rollen- en flatbed printers. Ons aanbod is breed en je zal dan ook werken met veel verschillende materialen, van spandoek tot sticker materiaal en van aluminium tot kunststof platen.

Je werkt dagelijks in teamverband met de andere printoperators en jouw collega’s op andere afdelingen. Naast de dagelijkse werkzaamheden als printoperator kun je ook ingezet worden in de nabewerking wanneer nodig. Je wordt ingewerkt door jouw directe collega’s en je leert de fijne kneepjes van het werken met de verschillende machines in ons printerpark met printers tot wel 5 meter breed. We bieden je een leuke en uitdagende job, een informele sfeer en een aantrekkelijk salaris.

Geïnteresseerd geraakt? Stuur jouw CV en een korte motivatie naar beau@creativecolors.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en wie weet zien we je bij ons in Zoetermeer.