Raamdecoratie

Bij CreativeColors maken we een onderscheid tussen raamstickers en raamdecoratie. Raamdecoratie heeft als doel het verfraaien van een ruimte of de uitstraling van een gebouw.

Raamdecoratie

Bij CreativeColors maken we een onderscheid tussen raamstickers en raamdecoratie. Raamdecoratie heeft als doel het verfraaien van een ruimte of de uitstraling van een gebouw. Het kan de sfeer in een bepaalde ruimte bepalen. Tevens wordt raamdecoratie vaak gebruikt met praktische redenen. Zo kunnen glazen wanden  en deuren beplakt worden om deze beter zichtbaar te maken. Daarnaast worden glazen deuren en/of wanden vaak voorzien van raamdecoratie om inkijk te verminderen. Raamdecoratie is er in allerlei vormen en maten. Er zijn verschillende soorten materialen die gebruikt kunnen worden zoals witte folie, transparante folie en Edged Glass (melkwit). Tevens zijn er eindeloos veel opties wat betreft het ontwerp. U kunt ervoor kiezen om uw raamdecoratie full color en/of wit te laten printen of alleen de folie in een bepaald motief of een bepaalde vorm te laten snijden. De folies kunnen naar formaat van het raam gesneden worden om het hele raam te bedekken of in contour gesneden worden.

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150