Raamstickers

Raamstickers zijn een effectieve manier van promotie. Wij leveren zowel binnen- als buitenstickers van verschillende zelfklevende folies.

Raamstickers

Het gebruik van raamstickers is een hele effectieve manier van promotie. Pimp de etalage van uw winkel of bedrijfspand met promotionele stickers. Er zijn verschillende stickers mogelijk. Zo kunnen de stickers binnen of buiten geplakt worden, kunnen de stickers permanent of verwijderbaar zijn en kan er gekozen worden tussen witte en transparante folies. Naast de witte en transparante folies zijn nog talloze andere folies beschikbaar. Voor hele grote tot hele kleine raamstickers kunt u terecht bij CreativeColors. U kunt kiezen voor een makkelijk aan te brengen folie en deze zelf plakken, maar ons team van vakkundige monteurs kunnen de stickers ook voor u aanbrengen voor het mooiste resultaat.

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150