Over ons

CreativeColors is een specialist in digitaal printen en signing, opgericht in 2001. Het bedrijf is gebouwd op de basis van zijn voorganger, een bedrijf werkzaam in de voorhoede van digitaal printen in de jaren ’90. Dit bedrijf was voornamelijk gespecialiseerd in zwart-wit prints tot A3 formaat. Door de komst van de CD en de PDF vond er een krimp plaats in de markt voor tekstboeken en handleidingen. Het bedrijf sloeg een nieuwe en nog vrij onbekende weg in: groot formaat printen.

In 2001 begon CreativeColors zijn werkzaamheden met 5 werknemers en 2 printers. Onze grootste klanten waren outdoor exploitanten zoals JCDecaux en Clear Channel en de productie bestond vooral uit billboards, abri’s en andere groot formaat prints op papier.

Door de jaren heen zijn we mee gegaan met de ontwikkelingen en hebben we steeds geïnvesteerd in de nieuwste en modernste machines. In 2017 telde CreativeColors meer dan 20 werknemers en is er nog steeds sprake van een stijgende lijn. Tegenwoordig printen wij niet alleen papier op groot formaat, maar ook zelfklevende materialen, doeken en plaatmaterialen. Dagelijks printen we meer dan 2.500 m². Wij werken voor veel verschillende soorten klanten van outdoor exploitanten tot reclamebureaus en retailers.

CreativeColors LookBook 2024

CreativeColors in beeld