Peesframes

Naast peesdoeken, biedt CreativeColors ook de frames aan waar de doeken op gespannen worden. Deze frames kunnen verlicht of onverlicht zijn.

Peesframes

Naast peesdoeken, biedt CreativeColors ook de frames aan waar de doeken op gespannen worden. Deze frames kunnen verlicht of onverlicht zijn. Op een onverlicht peesframe wordt een standaard peesdoek of een blockout peesdoek gespannen. Op een verlicht peesframe wordt een peesdoek van het materiaal Pearl Lightbox gespannen. Wanneer u kiest voor een verlicht peesframe, kunt u tevens kiezen uit verlichting vanuit de zijkant of vanaf de achterzijde. Een frame met verlichting vanaf de achterzijde is 55 mm diep. Een frame met verlichting vanuit de zijkant is wat dieper.

De frames kunnen bijna op elk formaat geproduceerd worden. Zo heeft CreativeColors een verlicht peesframe en peesdoek van 10 bij 2,5 meter geleverd. Om de frames handzaam te houden, worden grote peesframes geleverd in kleinere losse delen, welke gemakkelijk weer in elkaar gezet kunnen worden. Het monteren van een peesframe is niet moeilijk. De frames kunnen makkelijk aan de muur geboord worden.

Naast het leveren van peesframes en peesdoeken, kunt u er ook voor kiezen om deze door CreativeColors te laten monteren. Meer informatie over frame montage?

Naar frame montage

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150