Easydot stickers 2018-07-02T11:34:25+00:00

Easydot stickers

Easydot is een monomeer (verwijderbaar) zelfklevend vinyl. Het verschil tussen de meeste andere vinylstickers en easydot zit in de lijmlaag. Easydot is voorzien van een lijmlaag bestaande uit ‘dotjes’ lijm.

Easydot stickers

Easydot is een monomeer (verwijderbaar) zelfklevend vinyl. Het verschil tussen de meeste andere vinylstickers en easydot zit in de lijmlaag. Easydot is voorzien van een lijmlaag bestaande uit ‘dotjes’ lijm. Dit zorgt ervoor dat er kleine luchtkanaaltjes in de lijm ontstaan. Hierdoor is de folie heel makkelijk luchtbelvrij aan te brengen op vlakke oppervlakken, zelfs voor de ongeoefende plakker!

Het verwijderen van easydot laat geen lijmresten achter op de ondergrond. Door de gebruiksvriendelijkheid van het materiaal kunnen eindgebruikers de stickers zelf gemakkelijk aanbrengen, zonder de hulp van een montageteam. Easydot is een promotionele folie, wat betekend dat deze voor tijdelijk gebruik is. Het materiaal wordt veelal gebruikt als raamsticker, POS-materiaal, in de standbouw en bij evenementen. Er kan gekozen worden tussen witte, transparante en helder transparante folie.

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150