Easydot stickers

Easydot is een zelfklevend vinyl dat heel gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Het verschil tussen de meeste andere vinylstickers en easydot zit in de lijmlaag. Easydot is voorzien van een lijmlaag bestaande uit ‘dotjes’ lijm.

Easydot stickers

Easydot is een zelfklevend vinyl dat heel gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Het verschil tussen de meeste andere vinylstickers en easydot zit in de lijmlaag. Easydot is voorzien van een lijmlaag bestaande uit ‘dotjes’ lijm. Dit zorgt ervoor dat er kleine luchtkanaaltjes in de lijm ontstaan. Hierdoor is de folie heel makkelijk luchtbelvrij aan te brengen op vlakke oppervlakken, zelfs voor de ongeoefende plakker!

Het verwijderen van easydot laat geen lijmresten achter op de ondergrond. Door de gebruiksvriendelijkheid van het materiaal kunnen eindgebruikers de stickers zelf gemakkelijk aanbrengen, zonder de hulp van een montageteam. Easydot is een promotionele folie, wat betekend dat deze voor tijdelijk gebruik is. Het materiaal wordt veelal gebruikt als raamsticker, POS-materiaal, in de standbouw en bij evenementen.

De standaard folies waaruit gekozen kan worden zijn witte, transparante en glasheldere folie. Naast deze standaard opties zijn er ook nog specials verkrijgbaar zoals rood, zwart, geel, groen, blauw, goud en zilver. Naast deze verschillende kleuren bieden wij tevens easydot chalkboard aan. Deze folie werkt als een krijtbord en kan dus beschreven worden met krijt. Easydot chalkboard is verkrijgbaar in zwart en donkergroen. Deze folies zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voorbeelden

Offerte aanvragen

Indien u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen, kunt u het formulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat of nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Creative Colors BV
Bleiswijkseweg 55N
2712 PB ZOETERMEER

Algemeen: +31 (0)79-3633150